Skip to main content

Overige producten
 AMSTERDAM

€10

KILLA COLD MINT

De nieuwste variant van Snus ‘Killa Cold Mint All White Portion’ heeft een mooi branderig gevoel met een vleugje koele munt. Ruikt fris en lekker!
Het nicotinegehalte van Killa Cold Mint snus is 18mg nicotine per zakje.

Bekijk productBestel via WhatsAppBel: +31 6 19 41 80 88

LACHGAS AMSTERDAM
VOORDELIGE LACHGAS KOPEN

Lachgas kopen in Amsterdam en omstreken? Dan ben je hier aan het juiste adres! De lachgaspatronen en lachgasflessen die wij leveren bevatten N2O, de chemische naam voor lachgas. Van lachgas ga je lachen, gieren en brullen, dus het is perfect te gebruiken op een feestje. Wij verzenden lachgas door heel Amsterdam, Zaandam, Almere, Hoofddorp, Weesp, Naarden en Bussum. De lachgaspatronen, het lachgas en de materialen, waaronder de spuitsystemen, zijn afkomstig van betrouwbare leveranciers met vele jaren ervaring in de branche. Van ballonnen tot een literfles lachgas, lachgas op locatie heeft het allemaal!

Na jaren ervaring hebben wij besloten over te gaan op huis-aan-huislevering van slagroompatronen, lachgaspatronen en lachgasflessen. Gebruik hiervan is geheel op eigen risico. Onze producten zijn Europees gekeurd en voldoen aan de kwaliteitseisen. Kayser, Liss, Hendi, Mosa, Premya, Pro-chef en ISI zijn de bekende slagroompatronen die wij verkopen in Amsterdam en omstreken. Snelle levering en hoge kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Om direct lachgas te bestellen, kunt u bellen of WhatsAppen naar: +31 6 19 41 80 88. lachgas247amsterdam.nl is de leverancier van verschillende merken lachgaspatronen en lachgasflessen. Voor de lekkerste slagroom en de beste lach. Lachgasflessen in Amsterdam en omstreken.

Wij verkopen alleen kwaliteitsproducten en onderscheiden ons door een uitstekende klantenservice! We doen er alles aan om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Voor informatie en bestellingen kunt u ook bellen of een app sturen naar +31 6 19 41 80 88. (ook voor feesten en partijen).

Uw lach geeft ons een goede dag!